середа, 28 грудня 2016 р.

Зверніть Увагу!!!!!!!!!!

Шановні викладачі, науковці та аспіранти!
Празький інститут підвищення кваліфікації запрошує Вас взяти участь
в Міжнародній науково-практичній конференції
«ПРОБЛЕМИ ТА МЕТОДИ ПІДГОТОВКИ
ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНИХ ФАХІВЦІВ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД»
19-26 лютого 2017 р., м. Прага


з можливістю одночасного стажування
в Празькому інституті підвищення кваліфікації
http://www.prizk.cz
СЕКЦІЇ КОНФЕРЕНЦІЇ
1. Сучасні методи та технології в освіті.
2. Академічна мобільність та інтернаціоналізація навчального процесу.
3. Внесок гуманітарної освіти та соціальних наук в формування сучасної особистості.
4. Прикладна освіта: проблеми та пріоритети розвитку.
УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ
Організаційний внесок за участь у конференції складає 70 євро, сплачується по прибутті в Прагу, або завчасно, на рахунок Празького інституту підвищення кваліфікації.
До оргвнеску за участь у конференції входить: участь у пленарному та секційних засіданнях, участь в урочистій вечері з нагоди відкриття конференції, програма конференції, публікація в збірнику матеріалів конференції (надсилається учасникам конференції поштою після її завершення), канцелярські вироби, сертифікат учасника конференції, електронний фотодайджест (буде надісланий учасникам після конференції на електронні адреси) та загальноорганізаційні витрати.
Збірнику матеріалів конференції надається чеський код ISBN.
Робочі мови конференції: англійська, українська, чеська, польська, російська.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ ДОПОВІДІ
В ЗБІРНИКУ МАТЕРІАЛІВ КОНФЕРЕНЦІЇ
Мова тез: англійська, українська, чеська, російська. Обсяг тез – до двох сторінок формату А4 без таблиць і рисунків! Кількість авторів – один. Поля зі всіх сторін – по 2 см. Міжрядковий інтервал – 1,5. Розмір абзацного відступу – 1,25 см. Шрифт – Times New Roman, 14. Посилання на джерела згідно національних стандартів до публікацій у фахових виданнях.
СТАЖУВАННЯ В ПРАЗЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
Учасники конференції мають можливість за додаткову плату в 90 євро пройти стажування за програмою підвищення кваліфікації (72 години) «Публікаційна та проектна діяльність в країнах Євросоюзу: від теорії до практики» в Празькому інституті підвищення кваліфікації з отриманням відповідного сертифіката.
У вартість стажування входить тільки саме стажування (лекції, семінари, майстер-класи, інша аудиторна та позааудиторна робота, консультації та інші види занять, які передбачено програмою стажування, сертифікат за участь у стажуванні). Вартість стажування (90 євро) сплачується по прибутті в Прагу, або завчасно, на рахунок Празького інституту підвищення кваліфікації.
Бажаючим надсилається зразок сертифікату про стажування.
ОРГАНІЗОВАНИЙ ТРАНСФЕР ТА ПРОЖИВАННЯ
забезпечує туристична компанія «Алголь» (м. Львів)
www.algol.com.ua
Організований трансфер, проживання та організацію вільного часу учасників конференції забезпечує туристична компанія «Алголь». Вартість туристичної послуги складає 225 євро, куди входить трансфер за визначеним маршрутом, проживання в готелі три зірки зі сніданками (5 ночей, 5 сніданків) у двомісному номері.
Бажаючі мають можливість замовити туроператору факультативні екскурсії за додаткову плату. Перелік факультативних екскурсій надсилається туроператором при укладанні договору.
Бронювання місця в трансфері та проживанні здійснюється за умови попередньої сплати частини від загальної вартості туристичних послуг туроператору «Алголь» в еквіваленті 50 євро згідно рахунку, який буде виставлено туроператором. У випадку, якщо учасник з якоїсь причини відмовився від участі у конференції, вартість бронювання не повертається! Остаток суми, еквівалент 175 євро, сплачується на рахунок туроператора після отримання візи. Туроператор надає відповідний договір про надання своїх послуг.
При організованому трансфері кожний учасник укладає індивідуальний договір на обслуговування з туроператором «Алголь».
Оформлення віз та відряджень відбувається за офіційним запрошенням Празького інституту підвищення кваліфікації. Учасникам конференції запрошення на конференцію та документи від туроператора для оформлення візи надаються після сплати бронювання трансферу та проживання та укладення відповідного договору з туроператором.
Консульський збір, послуги візового центру та страхування до оргвнеску за участь у конференції, вартості участі у стажуванні, або вартості трансферу не входять, та додатково самостійно сплачуються у відповідні інституції!
Увага! Учасники конференції можуть брати з собою супроводжуючих. Супроводжуючі особи оформлюють туристичні візи та оргвнесок за участь у конференції не сплачують.
УВАГА! ДИСТАНЦІЙНОЇ УЧАСТІ У КОНФЕРЕНЦІЇ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО.
ТЕРМІН ПОДАННЯ МАТЕРІАЛІВ І ЗАЯВОК
Всі, хто планує взяти участь у конференції, повинні надіслати заявку, тези доповіді та скановану копію першого розвороту закордонного паспорту на електронну адресу: confgalilei@ukr.net до 5 січня 2017 р.!
Тема листа: Конференція-лютий Прага Прізвище та Ім’я учасника
Вкладені файли, які будуть відіслані на електронну адресу, повинні мати обов’язкові назви, а саме:
• Заявка прізвище (учасника);
• Паспорт прізвище (учасника);
• Тези прізвище. Секція №…
З питань оформлення віз та документів для перетину кордону, розподілу місць в автобусі та розселення, програми стажування та запрошень
консультування надається:
Максименко Ірина, тел: 068 955 22 67; e-mail: confgalilei@ukr.net




Немає коментарів:

Дописати коментар